Näin. Taas on kulunut kuukausi edellisestä postauksesta. Tai oikeastaan ylikin. Nyt kun se kesä vihdoin lähti käyntiin, niin ulkona ja ulkona ja ulkona sitä on tullut aikaa vietettyä. Kasvihuoneessa kurkut ja tomaatit kasvavat humisten. Satoa on korjattu ja kastelua on riittänyt. Samoin potagerissa.

Kissat ovat olleet erittäin laiskoja. Pitkiä kissankehoja venyy pitkin lattioita ja välillä näkymä muuttuu hivenen, kun joku kaveri etsii viileämmän kohdan. Mutta muuten ei paljoa tapahdu.

Heinäkuun puolivälissä käytiin Nuutin kanssa Siilinjärvellä viettämässä viikonloppu näyttelytohinoissa. Tuloksena lauantaina CACS, TP hävittiin pahimmalle kilpakumppanille. Sunnuntaina Nuutti jälleen CACS sekä myös TP. Paneelissa tuli jymy-yllätys. Pahin kilpakumppani oli paneelissa vastassa kera kahden muun kissan, mutta niin vaan vei Nuutti BISin äänin 3-1!! Nuutilla on nyt kasassa 6 BISsiä aikuisten luokista. Harmi, että DSMn saadakseen pitää odottaa vielä lähes 2 vuotta. Eiköhän näissä tule jatkossakin kierrettyä, joten kaipa se jossain vaiheessa sitten ansaitaan, toivottavasti.

Koska näyttelyrumba on ollut toukokuusta asti aika vilkasta, niin päätin antaa kesälomaa meille kummallekin ja ilmoittaa Nuutin vasta Rurokin näyttelyyn, joka on 23-24.8. Turkki Nuutilla on parhaimmillaan ja tuntuu, että se kasvaa vaan lisää koko ajan. Kesäkuun lopulla Tallinnassa otetuissa kuvissa turkki näyttää paljon lyhyemmältä, vaikka se silloinkin tuntui ja näytti olevan muhkeassa kunnossa.

1e-normal.jpg

Tässä tätä kesäeleganssia. Vähän muhku poika :)

 

12c-normal.jpg

 

12b-normal.jpg

 

12a-normal.jpg

 

11a-normal.jpg

 

1f-normal.jpg

 

2a-normal.jpg

Ja sitten Joona-poika työmaallaan. Pahvilaatikon silppuaminen tarjoaa mukavaa ajankulua ja energianpurkamista. Välillä pitää toki huilata :)