Syyskuun alkupuolella tuli käväistyä pikalomalla Italiassa. Matkamme suuntautui Pesaron kaupunkiin, joka ei vielä ole turistien pilaama. Hotellimme sijaitsi n. 100 m Adrianmerestä ja sen upeasta pitkästä hiekkarannasta. Hyvä tuuri kävi myös säiden suhteen, sillä ensimmäinen päivä oli täyttä auringonpaistetta ja lämmintä riitti, hellelukemissa oltiin. Toisena päivänä oli puolipilvistä ja lähtöpäivänä sitten jo satoi.

a1-normal.jpg

Hiekkaranta, jolla pituutta useita kilometrejä. Käveltiin kahden päivän aikana varmaan 10 km, joista suurin osa rantaa pitkin.

 

a2-normal.jpg

Rantakausi alkoi olla päättymässä, mutta aurinkovarjomeri tarjosi vielä yhden hellepäivän aikana suojaa auringonpalvojille, joita putkahti rannalle sankoin joukoin.

 

a5-normal.jpg

la "Palla" di Arnaldo Pomodoro. Veistos hotellimme läheisyydessä.

 

a6-normal.jpg 

Hiekka oli jotain uskomattoman hienoa ja pehmeää. Kun oli kävellyt muutaman kilometrin tässä jalkapohjia hyväilevässä pehmeydessä, olivat myös jalkapohjat pehmeät kuin poski. Paras jalkaraspi ikinä! Lienevätkö lokkien räpylät yhtä hyvin raspautuneet :)

 

a4-normal.jpg

Pesarossa lienee ollut maailman suurimmat markkinat. Ainakin markkinakojuja oli niin paljon, ettei 8 tunnissa ehtinyt kaikkia edes kiertää. Kojut oli pystytetty kadunvarsille ja kadut oli siksi suljettu laajalta alalta.

 

a3-normal.jpg

Pesaron keskustan kaunis suihkulähde. Olisi tehnyt mieli riisua kengät ja mennä tuonne vilvoittelemaan jalkojaan :D

 

Kissat olivat matkamme ajan hyvässä hoidossa. Tytär halusi hoitaa Nipsua, koska poika on heidän lellikkinsä. Muut pojat menivät kissahotelliin ja hyvin siellä viihtyivätkin. Kiva tietää, että on olemassa hoitola, jonne saa isonkin kissalauman hoitoon tarvittaessa. Tytär kun ei kaikkia kuitenkaan voi ottaa.

Ensi viikolla alkaakin sitten taas pesurumba, kun Joona ja Nuutti lähtevät Pohkiksen näyttelyyn.