Pikkujätkä on kotiutunut tosi hyvin. Luonteeltaan poika on rohkea ja ennakkoluuloton, joten tämä auttaa uusiin paikkoihin ja tilanteisiin sopeutumista. Nipsun kanssa painiminen ja takaa-ajoleikit sujuvat jo kuin olisivat tehneet sitä aina. Nuutti ilmeisesti pitää itseään isona kollina ja pysyttelee enimmäkseen sivussa katselemassa, mutta toisaalta, sellainen Nuutti on aina ollut. Antaa muiden riehua ja itse seuraa "tosi-tv:tä" sivusta. Iiroa ei näissä kuvissa juuri näy, sillä meidän draamakuningatarta ei riehumiset ole koskaan kiinnostanut. Sen sijaan tarhassa iltapimeällä kykkiminen on lempipuuhaa.

a1-normal.jpg

Tabbyilla leikit sujuu.

 

 

a2-normal.jpg

Kurkistusleikki tunnelin päissä. Tunneli on ihan yliveto kissojen mielestä.

 

a3-normal.jpg

Meidän pikku-Joona on raidallinen kuin villisian pikkupossu :) Kattokaa vaikka, väriä ja  kuviointia voisi jopa sanoa Joonan väriseksi eli ruskea classic tabby goldeniksi :D

 

villisika%2Bporsas%2B%5B1%5D-normal.jpg

(kuva netistä)

 

a4-normal.jpg

Mamin sylissä on mukava hetki kelliä. Ja kohta taas mennään!

 

Minultahan jäi kokonaan esittelemättä kissa, jonka omistan puoliksi siskoni kanssa.

peppi1-normal.jpg

Maine coon Rose Lion´s Carefree Beauty eli Peppi. Peppi on jo yli vuoden ikäinen, mutta omista arkistoista ei löytynyt kuin tämä pikkupentukuva. Peppi asustelee siskon luona. Peppikin on käynyt näyttelyissä, mutta pienempi kokoisena tyttönä ei tahdo oikein pärjätä näille nykyajan jätticooneille. Pepin suvussa on paljon ns. foundation-kissoja, jonka takia tämän linjan kissat eivät välttämättä kasva järkälemäisiksi.