Elellään jo helmikuun paremmalla puolella. Ei tarvitsisi kitua enää kuin viikon päivät ja alkaisi maaliskuu, ensimmäinen kevätkuukausi! Jee! Olen selannut jo siemenkatalogeja ja omia siemenpusseja ja mietiskellyt mitä sitä laittaisi tänä keväänä kasvamaan. Tomaatit ja kurkut pitää laittaa ensi kuussa. Pelargoniansiemeniä laittelin jo multiin ja oranssikukkainen on tehnyt pari sirkkalehteäkin. Kylläpä ne nähdessä tuli keväinen olo :) Talvetetut pelargoniat ovat pääosin selvinneet hyvin. Ainoastaan englanninpelakuun kastelin hengiltä :( ja Mrs. Pollock kuoli muuten vaan :(

 

Kissoissakin kevät alkaa näkyä. Nuutti tosiaan pudotti jo kaulurin ja häntäkarvat. Yllättävän aikaisin. Tosin kuvia katsellessa kauluri näytti olleen komeassa kunnossa heti kesän lopulla, elo-syyskuussa. Mutta nyt...pitkiä karvoja löytyy enää varpaanväleistä.

a6-normal.jpg

 

Joonan persoonallisuus tulee näkyviin tällaisissa asioissa, kuten vedenjuonnissa. Pöydällä oleva vesikuppi on siitä mukava, että voi makoilla ja samalla kun lipittää vettä voi pitää silmällä takapihan tapahtumia.

aa1-normal.jpg

 

Vanhan talon lattian alla rapisee aina. Kuten jo kerroinkin, että Nipsu on näitä rapistelijoita jo napsinut hengiltäkin muutaman. Kun tarpeeksi rapisee, kaikkien mielenkiinto herää.

aa2-normal.jpg

Ja Joonastahan pitää mainita se, että pojan rekkarit meni vaihtoon. Joona kävi värintarkistuksessa jo syksyllä ja sieltä tuli tuomareiden päätös, että Joona on golden. En sitten vaihtanut rekkareita heti, mutta Turun näyttelyssä marraskuussa tuomari muisti tarkistaneensa Joonan lokakuussa ja kehotti vaihtamaan värin. Onneksi näyttely kuitenkin pystyttiin viemään läpi normaalisti, koska väriryhmä (III-ryhmä) pysyi samana olipa Joona sitten ruskea tai golden. Mutta joulukuussa tilattiin ja saatiin uudet pahvit, joissa Joonan väri on sitten tästä lähin golden classic tabby.

 

a3-normal.jpg