Käväistiinpä taas näyttelyssä. Lauantaipäivä meni Hyvinkäällä drive-in näyttelyssä. Nuo drive-init on siitä kivoja, että ei tarvi koko päivää maleksia näyttelypaikalla, vaan pääsee lähtemään, mikäli kissa ei mene jatkoon. Meillä kävi arvosteluajan alkamisenkin suhteen vielä niinkin mukava tuuri, että se oli vasta iltapäivällä, joten ihan aamutuimaan ei tarvinnut lähteä ajelemaan.

Näyttelypaikka oli vanha villatehdas, jossa oli runsaasti tilaa ja vaikka oli hirmuinen helle, niin sisällä oli aika miellyttävää. Kissoille toki piti laittaa häkkituuletin helpottamaan olotilaa ja minä otin mukaan tällä kertaa metallihäkin sturdin sijasta, jotta ilma varmasti kiertäisi kunnolla. Nuutti on siitä erikoinen kaveri, ettei se edes oikein viihdy kangashäkin tiiviydessä. Poika nauttii huomiosta ja nyt sen taas huomasin, kun harva metallihäkki salli esteettömän näkyyvyden. Nuutti makoilee mielellään ihan käytävän puolella :)

 

Tällä kertaa kerättiin näyttelystä vähän pienempi saalis kuin Pirokista ;)  Serti tuli sekä TP. Paneelissa oli yhteensä 6 kollia, joista Nuutti ja 2 muuta saivat tasaäänet eli 2-2-2. Ratkaiseva tuomari valitsi sitten tällä kertaa voittajaksi maine coonin.

Viime viikko meni lomaillessa ja kylläpä osasikin kaukonäköisesti valita talvella lomaviikkonsa :D Hellettä oli, jopa niin, ettei suunnitelluista raskaammista puutarhatöistä tullutkaan mitään. Mullan ja murskeen kärräys veti mehut jo ensimmäisen kuorman jälkeen. Kissoillakaan ei vetoja ollut paljoa sen enempää. Pitkiä kissankehoja venyi ja vanui pitkin lattioita halaamassa viileimpiä kohtia :D

1nuutti-normal.jpg

Nuutti tykkää makoilla pihakeinussa. Kyllä me yleensä valjaissa liikutaan, mutta joskus harvoin käväistään pikkuisen ilmankin valjaita, kuten tässä kuvaustilanteessa. Nuutti kipaisee pihakeinuun aika nopeasti ja jos en itse ole yhtä nopea, ei minulle enää siellä tilaa olekaan :D

2nuutti-normal.jpg

Olisihan se mukava makoilla ja tarkastella luontoa ihan omaan tahtiin, mutta eipä sitä näille kullanmuruille voi täyttä vapautta suoda.

 

2O8A5956-normal.jpg

 

Lopuksi vielä Tessan ottama "ateljee"kuva. Käytiin ottamassa Pirokissa Nuutin aikuiskuvat. Edelliset Nuutin ateljeekuvat ovat lähes kahden vuoden takaa. Ja onhan poika sentään hiukan aikuistunut niistä. Sinitaustaisessa kuvassa Nuutti on 7 kk.

 

IMG_7373_a-normal.jpg