... voi tulla..eihän...nimittäin se KEVÄT! Niin lämmintä on ollut, että ei meinaa jaksaa talvitakissa enää olla. Lunta oli kivasti vielä viime viikolla, mutta ei ole enää :(  Taas on pimmeetä ja märkää. Ja vielä ne pakkasetkin saattaa maaliskuussa tulla kuten viime vuonnakin. Itseasiassa ainakin meillä vuonna 2013 maaliskuu oli kylmempi kuin tammikuu.

Mutta kevättä on rinnassa niin ettei meinaa nahoissaan pysyä. Siemeniä on tilattu maailmalta. On tulossa vaikka mitä kivaa taas ja ensimmäiset on jo laitettu koemielessä itämäänkin. Viime syksynä Englannista tilattu oranssi pelargonia on terhaakkaassa sirkkalehti-iässä.

1-normal.jpg

Tämä pitäisi kukkia sitten ihan appelsiinin oranssisilla kukilla.

Pikkusen olen tuossa suunnitellut Joonan kanssa näyttelyynkin lähtemistä. Turun näyttely 5-6.4. olisi juuri ennenkuin Joona täyttää 10 kk 7.4. Jos saan vielä siskon houkuteltua mukaan yhden kissansa kanssa, niin sitten me likat lähdetään  poikia näyttämään. Näyttää tulevan Turun näyttelystä tällä kertaa oikein jättinäyttely, sillä maksimimäärä on 800 kissaa/pv.

Vähän siihen epäröintiin (lähteäkö vai eikö) vaikuttaa se marraskuinen "menestys" Turussa, mutta poika on kuitenkin hienossa karvassa ja kehittynytkin, joten voisihan sitä tosiaan kokeilla.

a5-normal.jpg

 

Enpä ole vielä täällä esitellyt kuin murto-osan harrastuksistani. Tässä yksi, kirppareiden tonkiminen. En osta mitä sattuu ja vaatteita en ollenkaan. Olen kiinnostunut lasitavaroista, posliinista ja 60 -70 -luvun joululiinoista. En kerää Arabiaa enkä Iittalaa mitenkään erityisesti. Jos löytyy mieluinen esine ja hinta on sopiva, niin sitten saatan ostaa.

Loppukesänä 2013 näin paikallisessa kierrätyskeskuksessa 4 kpl vanhoja Riihimäen lasin juomalaseja, 50 snt kpl. Olen haalinut juomalaseja kaapit pullolleen ja ajattelin, että minä en TARVITSE noita. Ja jo samana iltana kotona näitä laseja ajatellessani tulin katumapäälle. Seuraavana päivänä ryntäsin keskukseen heti ruokatunnilla, mutta...lasit olivat jo menneet. Se harmitti minua koko talven ihan vietävästi.

Yritin bongailla näitä laseja milloin miltäkin kirpparilta, mutta tuloksetta. Sitten... pari viikkoa sitten kävin jälleen kierrätyskeskuksella ja siellä oli jälleen 4 kpl samoja laseja. Hinta vain oli pompsahtanut 1 euroon kappale, mutta siitä välittämättä kahmin lasit onnellisena syliini.

111-normal.jpg

Lasin nimi lienee Lumitähti ja se on Riihimäen Lasin ihan tavallista puristelasia. Mutta minusta nämä on ihanat!