Tänä aamuna kotipihan peitti kaunis parin sentin kerros lunta ja uutta satoi hiljalleen koko ajan. Olipa muuten fiilikset töihin lähtiessä hiukan erilaiset, kun ei ollut se ainainen pilkkopimeä märkyys vastassa. Juu juu, kyllä minä tiedän, että lumesta saa ihan kylläkseen, varsinkin kevätpuolella. Mutta ensilumi on kuitenkin kiva. Siitä muusta ei niin väliä. Lumentulo saisi loppua siinä, kun maassa on n. 10 cm ja pakkasta riittää semmoset 5 astetta. Näillä voitais mennä, kiitos.

a1-normal.jpg

Kuva on viime vuodelta, mutta tämmöstä se saisi olla. Ja tietysti aurinko paistaisi joka päivä ja puut olisi kauniisti huurteessa eikä tuulisi yhtään.

Joo... you wish.....

 

Mutta se on taas viikonloppu edessä. Ihan täysrentoutumista ei pysty tekemään, sunnuntaina on edessä Hesan reissu. Mutta huomenna tulee ystäviä kylään, se on aina mukavaa. Ihastellaan uutta tulokasta eli Joonaa, joka on kasvanut hurjasti eikä oikeastaan näytä enää edes pikkupennulta. Ehkäpä Joona vielä kirii setämies Nipsun ohi mitoissa, joka tässä esittelee lempilepoasentoaan  koko 6.5 kg:n komeudessaan.

a5-normal.jpg

Mukavaa viikonloppua!